Meistä - Lullebiegga

ME RAKASTAMME URHEILUA, UROTEKOJA JA SUOMALAISTA SORATIETÄ. LULLEBIEGGA ON KUNNIANOSOITUS NÄILLE KAIKILLE.

Elämme äärimmäisyyksien ja elämysten ajassa. Emme enää tyydy perusjumppaan ja jokapäiväisiin lenkkeihin, vaan unelmoimme suurista saavutuksista. Lullebieggan sankaritarinat rakentuvat seikkailusta, yhteisöllisyydestä, luonnosta, päättäväisyydestä, tuskasta, itsensä voittamisesta, hiestä, riemusta ja silkasta soralla ajamisen riemusta.

Unelmamme on, että jonain päivänä Lullebiegga on kansallinen ylpeydenaihe ja alkukesän urheiluinstituutio. Liity meihin – aja mukana tai seuraa matkaamme – ja vie meitä eteenpäin!

Lullebiegga on pohjois-saamea ja tarkoittaa etelätuulta: se symboloi lämpöä ja hyviä asioita elämässä. Valitsimme nimemme kunnioittaaksemme matkamme pääteasemaa ja sen maisemia. Nimi on kaunis ja lohdullinen, pitkällä matkalla tarvitaan tuulta selän taakse. Oma matkamme on vasta alussa. Olemme rakentamassa alkua sorateiden klassikolle ja juuri nyt sen toisella etapilla. Liity Lullebieggaan!

Jan Walden
Kumppanuudet
Urheilun moniottelija ja kansainvälisen urheiluliiketoiminnan ammattilainen.
Teemu Lemmettylä
Tapahtuma
Ex-triathlonisti ja kestävyysurheilun sekä tapahtumajärjestämisen spesialisti.
Markku Korhonen
Viestintä
Pitkäaikainen pyöräilyn rakastaja ja urheilu- sekä medialiiketoiminnan ammattilainen.

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.