Craftit päällä poikki Suomen

Lullebieggan pilottitapahtuma on menestyksekkäästi hoidettu ja pitkän taipaleen Hangosta Nuorgamiin vaatettivat Craft sekä Careca Sport.

– Vaikka taival oli pitkä, ei ollut mitään syytä tinkiä tyylistä ja laadusta. Siksi puimme jokaisen kuskimme Craftin Lullebiegga-ajoasuun, kertoo Lullebieggan soraguru Lemmettylä.

– Näitä asuja ei myydä, niihin pääsee käsiksi vain osallistumalla Lullebieggaan. Tosin tulevaisuudessa jokainen voi toki käydä ihailemassa näitä hieman kellastuneina Suomen pyöräilymuseossa, sen Lullebiegga-osastolla!

Tulevan keräilyharvinaisuuden tekivät urheiluvaatemerkki Craft sekä urheilutekstiilien ja tiimivaatteiden erikoistalo Careca Sports.

– Tunnen Lullebieggan urakkaa kohtaan lähinnä tyrmistynyttä kunnioitusta. Epäilin alausta alkaen, että tällaisesta eepoksesta ei selvitä ilman väkevää joukkuehenkeä ja sen kulmakiviä on tiimin yhtenäinen vaatetus. Halusimme olla mukana luomassa sitä ja tekemässä historiaa, paaluttaa Careca Sportsin Ilpo Laurila.

Seuraava tilaisuus ansaita Lullebieggan ajoasu koittaa 15.-22.6.2022. Alustavia ilmoittautumisia voi tehdä jo nyt lähettämällä postia osoitteeseen info@lullebiegga.develop-web.site. Ensihätään voi myös hankkia Lullebieggan tyylikkään lyhythihaisen paidan Careca Storesta.

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.