Lullebiegga on auki!

Kesällä 2023 taas mennään: Suomi päästä päähän, sorateillä. Lullebiegga ´23 alkaa Hangon hietikoilta ke 14.6. ja päättyy ke 21.6., kesäpäivänseisauksena. Kotiin lähdetään torstaina ja juhannukseksi ehtii mihin tahansa päin Suomea. Mikä parasta, ensi kesän parhaan seikkailun ilmoittautumiskiska on nyt avattu.

Alkuun kyytiin otetaan vain pitkänmatkalaisia, eli kuskeja jotka tähtäävät selättämään kaikki kahdeksan etappia Hangosta Nuorgamiin. Myöhemmin syksyllä, kun ydintiimi on kasassa, avataan lyhyempien pätkien ilmoittautumiset.

Lullebiegga ´23 maksaa ennakkohintaisena 2270€ (sis. 10% alv.). Sillä saa kahdeksan päivää soraelämystä ja ammattilaisen elämää sekä yhdeksän yötä täyshoidossa ja paluukyydin Rovaniemelle saakka. Ennakkohinta on voimassa lokakuun loppuun asti, jonka jälkeen hinta on 2470€. Osallistumisen voi maksaa neljässä erässä.

Mukaan pääset ottamalla yhteyttä tämän sivuston yhteydenottolomakkeella tai laittamalla suoraan postia osoitteeseen info@lullebiegga.fi. Toimitamme tarkemman kuvauksen kattauksesta.

Voit laittaa jo tässä vaiheessa myös viestiä siitä, jos olet kiinnostunut lyhyemmistä pätkistä. Näitä pystytään toteuttamaan majoituskapasiteetin mukaan.

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.