Lullebiegga lykkääntyy vuodella

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tulevan kesän pitkä Lullebiegga Hangosta Nuorgamiin on peruttu ja soraseikkailu järjestetään kesäkuussa 2023.

– Marraskuussa käynnistynyt omikron-epidemia on aiheuttanut kaikkea aiempaa suuremman epävarmuuden, joka on heijastunut osallistumisiin sekä yhteistyökumppanuuksiin. Tapahtuman järjestämisen riskit ovat nousseet niin korkeiksi, että nyt on turvallisempaa perua tulevan kesän ajo ja kääntää katse tulevaisuuteen, kertoo Lullebieggan viestinnästä vastaava Markku Korhonen.

– Emme kuitenkaan vietä tulevaakaan kesää ilman pyöräilyä ja lanseeraamme saman tien yhden viikonlopun ja yhden ajopäivän mittaisen Lullebiegga Challenge -tapahtuman. Mittakaava ei ole vastaava kuin kolmentoista maakunnan kautta Hangosta Nuorgamiin ja kaikkein todennäköisimmin tämä tapahtuma pystytään toteuttamaan koronasta riippumatta.

Lullebiegga ´23 -tapahtuman reitti ja ilmoittautuminen julkistetaan elokuussa.

 

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.