Haussa kaksitoista pilottikuskia

Lullebiegga on Suomen väkevin voimainkoitos – kahdeksassa päivässä Hangosta Nuorgamiin gravel-pyörällä. Haemme kesän 2021 pilottitapahtumaan kahtatoista ajajaa matkamaan isänmaan päästä päähän, kokemaan maailman kauneimman painajaisen.

Koronatilanteesta johtuen tapahtuman ensimmäinen painos ajetaan rajattuna pilottina ja epävirallisena tapahtumana. Matkaan lähdetään keskiviikkona 16.6. Hangosta ja Nuorgamiin saavutaan kahdeksan etappia myöhemmin, keskiviikkona 23.6. Torstaina 24.6. kyyditsemme seurueen Rovaniemelle ja Etelä-Suomeen ehtii juhannusaattoaamuksi.

Koitoksemme on kova! Jokainen päivä on yli 200-kilometrinen ja pisimmillään matkaa on 236 kilometriä. Mutta samalla pääset näkemään kotimaan kaikki puolet, suoraan soraperspektiivistä. Perillä jokainen tietää kuinka suuri ja monimuotoinen maa Suomi on, ja miten monta olomuotoa soralla voi olla. Lue lisää reitistämme täältä.

Pidämme tiimistämme huolta. Pakettiin kuuluu yhdeksän hotelli- tai mökkiyöpymistä ja täysihoito. Huollamme tien päällä pyöräsi ja sinut, etapin alusta loppuun kuljetetaan sekä tavarat, että tarvittaessa ajajat. Juhlimme yhdessä kesäpäivän seisausta ja perillä pidämme Lullefiestan. Lopuksi tuomme sinut puolimatkaan takaisin, Rovaniemen lentokentälle tai rautatieasemalle. Pilottitapahtuman hinta on 1690€ ja tarjous ei tule toistumaan. Lue lisää tapahtumasta täältä.

Haemme nyt kahtatoista urhoollista kokelasta avaamaan uutta instituutiota. Voit olla nainen tai mies, mutta kilometrejä satulassa tulee olla takana niin paljon, että ankara taival voi todella taittua. Lähetä meille yhteystietosi ja varaudu kertomaan tarkemmin omasta pyöräilykokemuksestasi. Lähetämme lisätietoja ja kokoamme rivimme mahdollisimman pian. Pääset mukaan alennetulla pilottihinnalla, mutta ennen muuta olet luomassa jotain uraauurtavaa ja pääset kokemaan elämäsi seikkailun. Maailman kaunein painajainen koetaan yhdessä. Kerro meille itsestäsi täällä.

Liity Lullebieggaan!

Jan, Markku ja Lemmettylä
Lullebiegga-tiimi

 

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.