Ilmoittautuminen on avattu!

Lullebiegga´22:n ilmoittautuminen on avattu. Mukaan otetaan rajallinen määrä osallistujia ja pakettien hinnat nousevat joulukuussa, joten toimi nopeasti! Pääset joukkoon, kun täytät yhteydenottolomakkeen tai lähetät suoraan sähköpostia osoitteeseen info@lullebiegga.fi. Toimitamme lisätietoa osallistumisesta ja siitä miten voit varmistaa osallistumisen kesän ikimuistoisimpaan pyöräseikkailuun.

Vuonna 2022 mukaan otetaan maksimissaan kaksitoista ajajaa koko matkalle Suomen päästä päähän. Lisäksi mukaan voi tulla kahdeksi tai neljäksi päiväksi ja osamatkalaisia otetaan mukaan maksimissaan 12 + 12 henkeä. Näin pidetään ryhmä tiiviinä. Lisäksi Lullebieggan tunnelmaa voi tulla aistimaan myös yhdelle etapille, joka on retken ensimmäinen ja vie Hangosta Hämeenlinnaan.

Lullebiegga on kunnianosoitus sorateiden, maitolaitureiden ja havumetsien Suomelle. Sen vuoksi kaikkien useamman päivän pakettien hintoja on laskettu ja hintaporras on voimassa 6.12. saakka, kuinkas muuten. Kahdeksan etapin täysi kattaus (LBG 8) maksaa Itsenäisyyspäivään saakka 2190€. LBG 4 ja LBG 2 kustantavat alennettuina 1340€ ja 800€.

Eli ei muuta kuin päivät kalenteriin, paukkua reisiin ja nähdään Hangossa 14. kesäkuuta, päivä ennen starttia!

 

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.