Lullebiegga ajaa Best Caravanilla

Suomen paras matkailuautoilun monitoimitalo Best Caravan ja Suomen paras pyöräkaravaani Lullebiegga ovat aloittaneet yhteistyön. Kummankin myötä ylistetään kaunista Suomea: ne edistävät matkailua, vievät läpi kotimaan, vaalivat ympäristöä ja tuottavat uskomattoman upeita elämyksiä. Pyöräily sekä asuntoautomatkailu ovat molemmat myös hurjassa nosteessa. Best Caravan ja Lullebiegga vaalivat laatua ja synnyttävät tarinoita!      

Yhteistyön myötä Lullebiegga pystyy parantamaan entisestään osallistujien palvelutasoa sekä varmistamaan organisaationsa työskentelyolosuhteet. Best Caravanin matkailu- ja retkeilyautot tarjoavat ratkaisun moneen haasteeseen: organisaation majoittumisen ja kulkemisen lisäksi tiedämme nyt, missä tulevana kesänä sijaitsee tapahtumatoimisto, mediakeskus sekä huoltotoimien sykkivä sydän.

”Lullebiegga tulee olemaan upea elämys, jonka osallistujat muistavat loppuikänsä. Lullebieggaa odotetaan, sen aikana koetaan mahtavia elämyksiä ja myöhemmin siitä kerrotaan tarinoita. Sama koskee karavaanarireissua, tehdään se sitten omalla tai vuokratulla autolla”, kuvailee Tuomas Salminen Best Caravanilta.        

”Best Caravan tarjoaa Lullebieggalle täydellisen ratkaisun. Me arvostamme erittäin korkealle, että Best Caravan luottaa tapahtumaan ja sen tulevaisuuteen. Erityisen vaikutuksen meihin teki Best Caravanin uskomattoman hieno konsepti, jolla sen myymien matkailuautojen käytöstä aiheutuneet hiilidioksidipäästöt kompensoidaan kokonaisuudessaan istuttamalla metsää. Samalla tarjotaan töitä nuorille puiden istuttajille”, kiittelee Jan Walden Lullebieggasta.         

Best Caravan on matkailuautojen ja -vaunujen monimerkkitalo, joka edustaa Euroopan arvostetuimpia ja eniten myytyjä merkkejä. Best Caravanin mallistot täydentävät toisiaan ja tarjoavat asiakkaille täyden valikoiman eri käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Lisätietoa osoitteesta www.bestcaravan.fi

 

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.