Lullebiegga on avattu!

Elämme äärimmäisyyksien ja elämysten aikaa. Lisäksi käsillä on kotimaan matkailun ja gravel-pyöräilyn aikakausi. Tähän maisemaan on tullut uusi tulokas, Lullebiegga. Me olemme maailman kaunein painajainen, matka Suomen päästä päähän, pääasiassa maailman parhailla sorateillä.

Lullebiegga kaunis, mutta merkityksellinen sana. Se on pohjois-saamea ja tarkoittaa etelätuulta, lämmön ja hyvyyden symbolia. Tapahtumamme on yhtä kaunis, mutta samalla painajaismaisen raskas. Ajamme Suomen eteläreunalta niin kauas kuin pohjoinen yltää. Kesällä 2021 ohjelmassa on myyttinen matka Hangosta Nuorgamiin.

Lullebieggan ensimmäinen painos ajetaan 16.-23.6.2021. Kahdeksan päivää sisältää yhtä monta etappia ja yhteensä 1719 kilometriä. Reitti kulkee Hangosta Jyväskylän kautta itäiseen Suomeen ja sieltä Lappiin. Soratietä matkalle mahtuu yli 1000 kilometriä.

Maailman melskeestä johtuen aloitamme maltillisesti. Kahdeksan päivän mittainen suora lähetys ja juhlakulkue poikki Suomen jäävät vielä tuleville vuosille, mutta perille mennään tiiviimmällä porukalla, kahdentoista ajajan voimin. Voit seurata meitä Instagramissa ja Twitterissä, ja lupaamme kertoa maailman kauneimmasta painajaisesta sekä kauneuden että painajaismaisuuden.

Pilottitapahtuman ilmoittautuminen avataan tuota pikaa. Seuraa kanaviamme ja liity joukkoon, jos haluat tarttua elämäsi seikkailuun. Pysy mukanamme, vaikka et vielä tarttuisikaan haasteeseen. Haluamme rakentaa instituutiota, jota voit seurata ja tarttua kiinni myös tulevina kesinä.

Lullebiegga ´21

16.-23.6.2021
1719km
Hanko-Hämeenlinna-Jyväskylä-Tahko-Paljakka-Posio-Sodankylä-Inari-Nuorgam

 

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.