Reitti on viritetty

Lullebieggan alkuun on tasan kymmenen päivää ja viimeisetkin viilaukset sekä tarkistukset reittikarttaan on tehty. Helteisen sunnuntain kunniaksi Lullebieggan ratamestari Lemmettylä ajoi 182 kilometriä kahden ensimmäisen etapin reittiä.

– Koko päivä haettiin viimeisiä viilauksia ja lisäherkkuja ohjelmaan. Nyt projekti on valmis. Olen itse ajanut suurimman osan reitistä ja muilta osin luotetut pitkän linjan sorakuskit ovat tarkastaneet reitin. Meillä on ohjelmassa uskomattoman hienoa ja monipuolista soraa, Lemmettylä tunnelmoi.

Viimeinen maastokatselmus kulki Lohjan Sammatista Padasjoen Kasiniemeen. Matkaan mahtui neljä maakuntaa ja soratietä jokaisessa kallistuskulmassa ja tien leveydeltä – ja eteläisessä Suomessa, hyvissä ajoin ennen varsinaista sorateiden Suomen alkua. Avausetapin viimeisen 110 kilometriä ja toisen päivän ensimmäiset 70 tallaavat täsmälleen samoja polkuja.

Lullebieggan alkukuumotus on nousussa ja myös tästä löytyi todistuskappale: vankkumattomana tuuliliivin ystävänä tunnettu Lemmettylä piti liivin visusti taskussa koko seitsemäntuntisen.

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.