Tahdotko mukaan Paljakasta Nuorgamiin?

Lullebieggan ensimmäinen painos käynnistyy kesäkuun puolivälissä ja mukaan mahtuu vielä muutama kuski jälkimmäiselle puolikkaalle. Tarjolla on reilut 800km Suomen silkkisimpiä sorateitä Paljakasta Nuorgamiin ja neljä ajopäivää 20.-23. kesäkuuta.

Paketti sisältää viisi yöpymistä (19.-23.6.) sekä täysihoidon – sinä voit keskittyä pelkästään ajamaan päivisin ja palautumiseen yöttömässä yössä. Hoidamme myös tavaroidesi logistiikan ja pyörän perushuollon. Poimimme sinut kyytiin Kajaanista (tai lähiseudulta) 19.6. ja hoidamme paluumatkan Nuorgamista Rovaniemelle 24.6. Ehdit juhannukseksi kotiin.

Jos puolen Suomen mittainen soraseikkailu mahtuu kalenteriin, niin ota pikaisesti yhteyttä sivujemme yhteydenottolomakkeella tai info@lullebiegga.develop-web.site, niin kerromme lisää.

Kesän 2021 tapahtumamme on pilotti, mutta seikkailu täysimittainen!

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.