Lullebiegga´22 – Jotain uutta, jotain vanhaa

Lullebieggan toinen koitos ajetaan tulevana kesänä 15.-22.6.2022. Jälleen mennään poikki kesäisen kotimaan Hangosta Nuorgamiin ja matka kulkee pitkälti kesällä 2021 avatulla reitillä.

– Harkitsimme reittivalintaa perusteellisesti ja päädyimme valitsemaan joitakin tarkistuksia vaille kesällä ´21 pilotoidun reitin. Reititys oli tehty huolella ja toimi kaikin puolin hyvin. Lisäksi nyt on helpompi lähteä matkaan, kun koko matka järjestäjille tuttu, perustelee Lullebieggan tapahtumavastaava Teemu Lemmettylä.
– On selvää, että myöhemmin on aika lähteä rakentamaan vaihtoehtoja ja myös vaihtoehtoisia linjoja Suomen läpäisyyn, mutta nyt kuljetaan jälleen yhdeksän maakunnan kautta.

Lullebiegga´22 sisältää kuitenkin merkittävän uudistuksen tapahtuman rakenteissa. Soraisen Suomi-neidon voi edelleen valloittaa puhtaana harrasteajona, mutta tämän ohella järjestetään myös kilpailu.

– Kisa käydään monista gravel-tapahtumista tuttujen Strava-segmenttien kautta. Eli koko matka pitää taittaa, mutta aika lasketaan ainoastaan valituilta segmenteiltä, Lemmettylä valottaa.
– Ja eiköhän kesällä piristetä myös puhtaasti kestävyysajona ajavien matkaa kirikilpailun muodossa. Jo viime kesänä vedettiin armoton kiri jokaiselle maakunnan ja kunnan rajakyltille. Miksi lopettaa hieno perinne?

Lullebieggan ilmoittautuminen avautuu lokakuussa. Kilpailusta tiedotetaan tarkemmin talven aikana.

 

Share

Join Lullebiegga!

Fill in your information below if you want to participate in or hear more about Lullebiegga. If you want to participate in the summer 2021 pilot group, tell us briefly about your cycling background and why you want to join.